Husseng - det hyggeligste sovemiljø til dit barn

Hussenge fra Hoppekids - den hyggeligste kombination af leg og funktionalitet på børneværelset

 

Har du nogensinde browset rundt på Instagram, og er blevet efterladt med en lidt flad følelse. Følelsen af, at aaaalle andre har fuldstændig styr på at indrette deres børneværelser i bløde og smukke farver, med et lille 'touch', der får alting til at ligne noget fra et boligmagasin. Samtidig kigger du rundt på børneværelset hjemme hos jer, og står tilbage med følelsen af, at det mere ligner et hjørne af fælles-legerummet i Fætter BR. Eller en lillebitte multifarvet bøvs fra en enhjørning... 

Svaret kan i mange tilfælde være, at hvad du ser i magasiner og på Instagram jo ikke er et 1:1 sandhedsbillede af, hvordan verden ser ud i virkeligheden. MEN - du kan også komme rigtig langt hjemme hos jer, ved at tilføje gode opbevaringsløsninger og gøre børneværelsets bærende elementer harmoniske og smukke at se på. 

Indret børneværelset med en husseng

Løsningen til at skabe et smukt og harmonisk børneværelse, med mulighed for at indrette i et legende, men samtidig stiligt tema, kan være så enkelt som en husseng. 

Hussenge er nemlig ikke bare møbler; de er også en nøgle til at skabe et børneværelse fyldt med hygge og fantasi. Ved at indrette hussengen med omhu og kreativitet skaber du ikke kun et sted for dit barn at sove, men også et personligt rum, der styrker deres kreativitet og fantasi. En husseng har tillige plads under sengen, som kan udnyttes til opbevaring. 

Alt dette dykker vi nærmere ned i, i dette blogindlæg.

Men først og fremmest skal vi hjælpe dig til at finde præcis den husseng, som I over tid har lyst til at have stående på børneværelset. Måske har du selv hænderne skruet helt rigtigt på, så du selv kan bygge hussengen. Men en nemmere løsning, med garanti for at alle materialer er gennemtestede, kan være at finde en husseng der kan leveres til dit dørtrin.

Vælg en svanemærket husseng fra Hoppekids

Der findes flere producenter af hussenge, men hos Loukrudt anbefaler vi på det varmeste en husseng fra danske Hoppekids.

Når det kommer til børnemøbler og børnesenge, er Hoppekids et markedsførende brand, der kendt for at kombinere funktionalitet, bæredygtighed og stil. Børnemøblerne kommer i flere serier, og deres hussenge kan ikke alene vælges som modulære, så de vokser med barnet - de er også svanemærkede. 

Hos Loukrudt har vi alle produkter fra Hoppekids i sortiment, og i dette blogindlæg vil vi præsentere dig for muligheden for også at opgradere DIT børneværelse til tidligere omtalte Instagram-niveau - uden at miste fokus på det vigtigste: barnets behov!

 

 

De smukke hussenge fra Hoppekids er ikke alene smukke og funktionelle; de er også fremstillet af massivt FSC® (FSC-C109484) certificeret fyrretræ og de er svanemærkede.

Svanemærket er din garanti, for at sengen overholder alle EU-standarder indenfor børnemøbler, og at der er taget forbehold for miljøet gennem hele sengens produktionsrejse.  

Overfladen på sengen er behandlet med vandbaseret lak, der er fri for unødvendige kemikalier og skadelige stoffer. Så du kan trygt putte dit barn i sengen fra dag 1. 

Med fluebenet sat i dén boks, står derfor kun tilbage at vælge hvilken hus seng, der skal flytte ind hos jer. 

  • Hvilken farve?
  • Hvilken størrelse?
  • Skal den være modulær, så den kan vokse med barnet?

Hoppekids ECO Comfort Husseng - 70x160 cm.

ECO Comfort er Hoppekids budgetvenlige løsning. Sengen er ikke modulær, da hjørnestolperne er en del af selve sengens ramme. 

Hussengen kan vælges i to forskellige farver; Hvid og Dove Grey, og den måler 70x160 cm., hvilket gør den til den perfekte første seng, der ikke bliver alt for stor for barnet.

Til sengen kan tilkøbes madras, sengehest, sengeskuffer og forhæng.

Hoppekids ECO Dream Husseng - 90x200 cm.

ECO Dream hussengen er, i modsætning til ECO Comfort, modulær. Det betyder, at hvis du allerede har en 90x200 cm. ECO Dream juniorseng fra Hoppekids, så kan du i stedet for at købe en hel husseng, købe et ECO Dream husseng modul, så juniorsengen kan blive til en husseng.

Hussengen kan vælges i to forskellige farver; Hvid og Smoked Pearl, og den måler 90x200 cm., hvilket gør den til en god og langtidsholdbar junior husseng.

Til sengen kan tilkøbes madras, sengeskuffer og forhæng. Sengen kan tillige vælges med en lille trappe.


Skab en hyggelig hule i hussengen med tilkøb af forhæng

For at tilføje en ekstra dimension af æstetik, kombineret med sjov og hygge, kan der tilkøbes et forhæng til din Hoppekids ECO Comfort eller ECO Dream husseng.

Disse forhæng er designet specielt til at passe til hussengens dimensioner og kan nemt monteres for at skabe en hyggelig hule under sengens 'tagryg'. 

 

Forhængene vil ikke alene se smukke ud, de skaber også et trygt og afgrænset  rum, hvor dit barn kan slappe af - eller falde i søvn uden for mange ydre stimuli. De er alle lavet af kvalitetsmaterialer og findes i forskellige farver og mønstre, så du kan tilpasse dem til dit barns præferencer og børneværelsets indretning. 

Under forhænget kan også skabes ekstra hygge med belysning. Belysning spiller nemlig en vigtig rolle i at skabe en rar atmosfære. Integrer fx bløde lyskæder, lanterner eller små lamper i hussengens design. Dette belyser ikke kun rummet, men skaber også en beroligende og hyggelig stemning inde i selve sengen. Husk  selvfølgelig at vælge lyskilder, der er børnevenlige og sikre.

Du kan også pynte rundt langs sengens ramme med en lille ranke/guirlande af kunstige blomster, grønt eller pynt, der passer til værelsets tema. 

Husk at give dit barn mulighed for at udtrykke sin personlighed ved at deltage i valget af pynt og indretning i og omkring sengen. I kan fx sammen vælge et farvetema - eller bare et tema for værelset i det hele taget. Hussenge kan nemlig ofte designes og indrettes med et tema i tankerne.

Skab et prinsesserum, et ridderslot, en bondegård en magisk skov - eller byg værelset op om et eventyrtema. Udnyt jeres valgte tema til at skabe en sammenhængende atmosfære på børneværelset, både hvad angår valg af produkter og farver. Tilføj matchende sengetøj, puder og dekorative elementer, der passer til temaet. 

Som et sidste 'touch' kan I være sammen om at tilføje personlige billeder, tegninger - eller måske wallstickers. Dette skaber ikke kun et unikt udtryk, men involverer også barnet i processen, så værelset bliver et drømmested at være.

Rolig visuel indretning - husseng med skuffer

Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at tilkøbe skuffer til din husseng. Skufferne er designet til at passe til sengen, og de er med til at give børneværelset et roligere udtryk. De giver desuden et flot 'afrundet' look til sengen, men de har også som en kæmpe bonus - det praktiske element af opbevaring. 

Alt det legetøj der ofte er her, der og alle vegne på et børneværelse, kan nemt drønes ned i skufferne. Det giver et godt overblik for barnet, når de trækker skuffen ud, og alt legetøjet er visuelt tilgængeligt - frem for hvis det var stablet oven på hinanden i kasser. 

Sengeskufferne kan også bruges til opbevaring af sovebamser, sengetøj, tøj eller andre sager, der har svært ved at finde plads på børneværelset.  


Alt i alt er sengeskuffer til hussengen en fantastisk løsning på børneværelset, når der skal skabes et roligt og ryddeligt udtryk. Så selvom man med huse oftest taler om de 3 B'er: beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, så er det alligevel mere fristende at man på børneværelset taler om de 3 O'er; opbevaring, opbevaring og opbevaring. 

Hvis du spørger dit barn, vil det måske i stedet hellere tale om de 3 H'er; hygge, hjemlighed og hjerterum. For er der noget du kan skabe med en husseng - så er det lige præcis dét. 

Og så kan vi som forhandler måske lige tilføje et sidste H for Hoppekids - og ønske dig god fornøjelse med valget af husseng.

/ Team Loukrudt


Populære Madpakkebrands