Højsenge - den pladsbesparende løsning på børneværelset

Mangler I plads på børneværelset? Vælg en højseng!


Du kender det måske allerede hjemme fra jer selv? Børneværelset har et sted mellem 10-15 m2 gulvplads at gøre godt med - og på den beskedne plads, skal der være plads til både seng, skab/kommode, legetøj, måske et lille bord og en stol. Ikke nok med det - måske skal der også være plads til at mor eller far kan ligge dér og skabe tryghed i forbindelse med en putning. Eller måske skal der være en ekstra sengeplads til når der er legekammerater på besøg. 

Når barnet bliver lidt ældre, vil det måske også gerne have en lille skrivebordsplads, så der er plads til fordybelse, når der skal tegnes eller laves lektier. Så alt i alt en oase for leg, ophold og søvn - og hvis I går op i indretning og æstetik - så også gerne med et roligt og smukt udtryk.

Held og lykke med det, kunne man få lyst til at sige... 

Men hæng på - for hos Loukrudt har vi faktisk lige præcis dét Kinder-æg du leder efter: leg - praktik - æstetik.

Svaret er: en Hoppekids Højseng. Hæng på for uddybelse af hvad danske Hoppekids kan byde på, mens vi kort introducerer dig til de overordnede fordele i at vælge en højseng.

Pladsbesparende magi med en høj seng på børneværelset

Højsenge er som en pladsbesparende tryllestav for forældre. Med sengen løftet op i højden, åbnes der med et svirp fra tryllestaven op for et væld af muligheder under sengen. Overordnet set kan man sige, at du sparer pladsen til en seng på børneværelset, for al gulvpladsen bliver til rådighed under sengen. For højsenge er ikke blot møbler; de er multifunktionelle løsninger, der skaber en dynamisk og inspirerende atmosfære i børneværelset. Fra pladsbesparelse og leg til praktisk arbejdsområde og sikker soveplads har højsenge en bred vifte af fordele.

Hvis dit barn er lidt yngre og du - eller barnet - ikke er helt trygt ved at skulle sove højt oppe, kan en mellemhøj seng måske være løsningen. Men skal den fulde plads under sengen udnyttes, så er en højseng med sin højde på hele 135 cm. under sengen, den perfekte løsning.

 

Du kan nemlig udnytte pladsen under højsengen til at sætte en lille kommode, skabe en skrivebordsplads, eller et legerum - eller indrette pladsen som et lille lounge-/sofaområde med tilkøb af et loungemodul. 

Vi dykker ned i de forskellige muligheder senere i dette blogindlæg. Men først skal vi se på de forskellige serier du kan købe højsengene fra Hoppekids i. 

Hoppekids - svanemærkede modulære høje børnesenge

Hoppekids er en dansk virksomhed, der har markeret sig som en førende producent inden for børnemøbler. Med en dyb forpligtelse til kvalitet, sikkerhed og kreativt design har Hoppekids etableret sig som et naturligt valg for forældre, der søger unikke og funktionelle møbler til børneværelset, samtidig med at de helst vælger langtidsholdbar og bæredygtig kvalitet.

Hoppekids lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed i produktionen af deres børnemøbler. Alle produkter opfylder strenge europæiske sikkerhedsstandarder og er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og møbler, der ikke kun glæder dagens generation, men også tager hensyn til fremtidige generationers behov. Sengeserien ECO Luxury tilbyder sågar livstidsgaranti.

Som den eneste producent af modulære børnesenge, har Hoppekids tilmed en bred produktvifte af svanemærkede børnesenge. 

At sengene er svanemærkede, er din garanti for at du støtter den grønne omstilling ved at vælge en Hoppekids seng, frem for en anden lignende på markedet. Desuden ligger der et bæredygtigheds-element i at sengeserierne ECO Dream og ECO Luxury er modulære. 

Modulariteten betyder kort fortalt, at sengen kan vokse med barnet, og laves om til andre typer senge. Fx kan en juniorseng laves om til en højseng - og omvendt, ved køb af moduler. Dermed kan sengen tilpasses det enkelte barn skiftende behov - men den kan også gå i arv mellem søskende, eller i generationer. 

Vælg en ECO Dream eller ECO Luxury Højseng

Når valget falder på en Hoppekids højseng, kan der vælges mellem senge i de to svanemærkede serier; ECO Dream og ECO Luxury.

Begge serier er tilbyder modulære højsenge. Begge serier kan ved tilkøb af moduler kan laves om til: halvhøj seng, halvhøj seng med rutsjebane, mellemhøj seng og køjeseng. 

ECO Dream kan desuden med moduler laves om til himmelseng og husseng, mens ECO Luxury kan laves om til høj køjeseng. 

Selve højsengene kan også laves om til en juniorseng, hvis I ikke længere ønsker en høj seng på børneværelset. Eller omvendt - hvis I har en ECO Dream eller ECO Luxury juniorseng derhjemme i forvejen, så kan den laves om til en højseng ved køb af et nye sengemodul.

Med ECO Dream får du 10 års garanti på din seng, mens ECO Luxury byder på tykkere sengestolper, mulighed for fleksibel lamelbund samt livstidsgaranti på din seng.

Højseng med skrivebord - optimeret plads og funktionalitet

En optimal udnyttelse af pladsen under højsengen, hvis du har et større barn, kan være at indrette med et skrivebord. Højsenge med integreret skrivebord under sengen repræsenterer nemlig en smart løsning til børneværelset, hvor pladsudnyttelse og funktionalitet er i højsædet. Du får et 2-i-1 multifunktionelt møbel, og grundet højden på hele 135 cm., vil dit barn fint kunne sidde ved sin skrivebordsplads, uden at have følelsen af, at 'få sengen i hovedet'.

Det indbyggede skrivebord under sengen skaber et dedikeret område til lektielæsning, tegning eller brug af computeren. Der kan desuden udvides med opbevaringsløsninger som hylder, kommoder med skuffer eller reoler, hvilket yderligere bidrager til et velorganiseret og funktionelt børneværelse, hvor det er lettere for børnene at holde styr på deres skole- eller tegneting og personlige ejendele. Eller udnyt den ekstra opbevaring til tøj, legetøj, bamser eller lignende.

Udover den praktiske fordel af pladsbesparelse opfordrer disse senge også til selvstændighed og ansvar hos børnene. De får deres egen lille arbejdsstation, hvor de kan udføre deres opgaver uden forstyrrelser og føle sig som små "voksne". Højsenge med skrivebord under er derfor ikke blot møbler; de er et skridt mod at skabe et inspirerende og organiseret læringsmiljø, der understøtter børnenes trivsel og udvikling.

Bordpladerne kan tilkøbes til højsengen og monteres nemt. Skab til sidst et hyggeligt miljø ved at udnytte sengens bund til at fx at opsætte hyggelige ranker eller belysning i form af lyskæder eller lamper. Og sæt ekstra blus under hyggen og hjemligheden med plakater, en potteplante, blyantsholdere eller lignende.

 

Højseng med lounge modul

En anden mulighed for at skabe en unik indretning på børneværelset og tage fordel af den højere position på sengen, er at tilføje et loungemodul under højsengen. Med den kan skabes et hyggeligt og lidt 'ældre' præg til de lidt større børn. Det er en genial måde at transformere - eller opgradere - børneværelset til et multifunktionelt og hyggeligt rum. Et lille fristed under sengen, der indbyder til afslapning, leg og sociale stunder.

Lounge-delen sidder ikke fast på selve sengen, så den kan enten køres helt ind under højsengen, sættes i en vinkel, eller trækkes ud på gulvet. Modulet er også ganske funktionelt som en ekstra soveplads - enten til kammerater eller til en voksen, der skal skabe lidt tryghed ved sovetid. 

Placér bløde tæpper, pyntepuder og hyggelige siddepuder eller hynder under højsengen for at kreere et komfortabelt og indbydende 'loungespace'. Belysning spiller også en vigtig rolle i at skabe en hyggelig atmosfære. Tilføj fx små lamper, lyskæder eller farverige LED-lys under sengen for at skabe en blød og beroligende belysning. Dermed bliver området et perfekt sted til læsning, dagdrømning, hygge eller måske små sociale sammenkomster med vennerne. 

For at udnytte pladsen yderligere kan du også tilføje opbevaringsløsninger som hylder eller kurve under højsengen, ved siden af loungemodulet, til bøger, legetøj, tæpper eller andre personlige genstande. 

Kort opsummeret - en lille lounge med et lille bord, lidt hynder, puder, belysning og kurve vil skabe de optimale rammer for hygge og afslapning på børneværelset.

 

I kan nok fornemme, at vi hos Loukrudt er store fans af højsengen som element på det moderne børneværelse. Højsenge er nemlig ikke bare møbler; de er nøglen til at skabe et inspirerende og funktionelt børneværelse. Hoppekids' engagement i kvalitet, sikkerhed og kreativt design gør dem til et fremragende valg i rejsen mod at skabe det ideelle rum for dit barn ved at skabe et børneværelse, der ikke kun opfylder behovene i dag, men også vokser med dit barn i morgen.

Indretningen af børneværelset bliver således en investering i dit barns trivsel og udvikling. En højseng går ud over at være blot et møbel – den bliver et redskab til at forme et rum, hvor leg og læring går hånd i hånd. 

Vi håber, at du med disse sluttelige ord ser det samme som os, og at det allerede nu kribler i fingrene for at købe en højseng fra Hoppekids og gå i gang med at skabe jeres eget, helt unikke børneværelse.

/ Team Loukrudt


Populære Madpakkebrands