Børneseng - hvilken skal jeg vælge?

Vælg den rigtige børneseng til børneværelset - men hvilken er det?

 

Børneværelset er ikke blot et sted at sove, men også et magisk univers, hvor leg, kreativitet og eventyr blomstrer. At vælge den rigtige børneseng er afgørende for at skabe det ideelle rum, hvor dit barn kan trives og udvikle sig.

Men det kan være lidt af en jungle at vælge den rigtige børneseng, for der er et utal af parametre at tage hensyn til, heraf de allerførste:

 • Hvor skal vi købe sengen?
 • Hvilken møbelfabrikant skal vi købe fra?

Her hos Loukrudt synes vi naturligvis, at spørgsmål nr. 1 er lige til et højreben, så den parkerer vi straks. 

Spørgsmål nr. 2 kan vi også svare let på - for i dette blogindlæg vil vi dykke dybere ned i det store sortiment af børnesenge fra danske Hoppekids. Det vil forhåbentlig lette din beslutningsproces, men du er også altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, såfremt du har brug for at få uddybende information, så du bedre kan træffe dit valg.

Lad os først uddybe mere om hvorfor vi anbefaler at vælge en Hoppekids børneseng, og siden lover vi at dykke mere ned i de forskellige typer senge, så vi forhåbentlig gør det nemmere for dig at træffe et valg, når der skal flytte en ny seng ind på børneværelset.

Hoppekids - modulære og svanemærkede senge til børn

Hvis ikke du allerede kender Hoppekids, vil en god og meget overordnet indledning være, at de er en markedsførende, dansk producent af børnemøbler. Her finder du en bred række af børnemøbler, med særligt fokus på børnesenge i alle afskygninger, hvad end du er på udkig efter en juniorseng, køjeseng, halvhøj seng, udtræksseng eller en anden type seng til børn. Hvis du hænger på, skal vi nok uddybe alle typerne for dig senere.

Hos Hoppekids vil du tydeligt mærke den dedikation der ligger bag målet om at levere børnesenge, der kombinerer funktionalitet, sikkerhed og kreativt design på en enestående måde. Det er børnesenge, der holder gennem et helt børneliv. Ikke kun pga. de unikke modulære designs - men også pga. den fantastiske kvalitet. Desuden er langt de fleste af Hoppekids børnesengene svanemærkede, som de eneste modulære børnesenge på det danske marked.

Modulære børnesenge - hvad vil det sige?

At en børneseng er modulær betyder kort sagt, at sengen kan vokse med barnet. Det er ikke alene din garanti for at sengen kan holde gennem en meget lang årrække. Det betyder også at du kan lade sengen gå i arv mellem søskende. Det er ikke alene en bæredygtig indgangsvinkel til det at købe seng. Det er også økonomisk ansvarligt. 

Hoppekids leverer senge i 4 serier:

 • ECO Comfort
 • ECO Dream
 • ECO Luxury
 • DELUXE

ECO Comfort er den budgetvenlige løsning, og den er ikke modulær. DELUXE serien er også lidt mere rustik, og tilbyder heller ikke modularitet. 

Men de to serier; ECO Dream og ECO Luxury tilbyder en bred vifte af muligheder for at tilpasse sengen jeres behov. 

Modulariteten tager udgangspunkt i Hoppekids' juniorseng, som i serierne ECO Dream og ECO Luxury kan forvandles - afhæng af sengemål og serie - til andre typer senge; halvhøj seng, halvhøj seng med rutsjebane, mellemhøj seng, højseng, køjeseng, høj køjeseng, husseng og himmelseng.

Svanemærkede børnesenge

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke og en af verdens skrappeste miljøcertificeringer. Det er derfor langt fra en selvfølge, at en producent af børnesenge er i stand til at få denne certificering. Hoppekids er da også ved udgangen af 2023 den eneste danske producent af modulære børnemøbler, der har opnået denne. Ved køb af en Hoppekids børneseng i FSC certificeret fyrretræ, har du derfor garanti for, at du bidrager aktivt til den grønne omstilling ved dit valg af seng til barnet. 

Børnesenge i målene 70x160, 70x190, 90x200 og 120x200 cm.

Afhængig af hvilken sengeserie og type af seng du falder for, har du mulighed for at finde Hoppekids børnesenge i målene 70x160, 70x190, 90x200 og 120x200 cm.

Det er din garanti for, at uanset hvilken seng eller sengeløsning du er ude efter, så er der en børneseng, der passer i mål og funktion til lige præcis dit barn.

Ekstra tilkøb når du køber en Hoppekids børneseng

Når der købes en seng til børn, er det ikke uvæsentligt at have en garanti for at de produkter der også kan være nødvendige at anskaffe for at skabe et komplet sovemiljø, passer til den seng, der er valgt. 

Du kan således købe en hel palette af produkter fra Hoppekids, der ikke alene matcher i design og udtryk - men også er skabt til at høre sammen, så du ikke skal ud i mystiske Storm P løsninger med sav og symaskine. 

Tilkøbsprodukter omfatter fx:

 • Madrasser
 • Sengeheste
 • Skuffer
 • Forhæng
 • Udtrækssenge
 • Lounge-modul
 • Udvidelsesmoduler

 

Typer af børnesenge - hvad er bedst?

Det ville være så utroligt nemt hvis vi bare kunne sige: denne børneseng skal du købe! Desværre er det bare ikke så enkelt, for der er mange hensyn at tage, når valget falder på en ny seng til dit barn. 

Betyder det mest for jer med prisen? Materialer? Bæredygtighed? Levetid? Eller er det vigtigere at der ganske enkelt bare er plads til den på børneværelset? Og er det i så fald vigtigt fx også at få udnyttet pladsen under sengen?

Lad os kigge på de forskellige typer af børnesenge, som Hoppekids har i deres produktsortiment:

 • Juniorsenge
 • Halvhøje senge
 • Halvhøje senge med rutsjebane
 • Mellemhøje senge
 • Højsenge
 • Køjesenge
 • Hussenge
 • Himmelsenge

 


Typer af Hoppekids senge til børn

Junior Senge
Junior senge repræsenterer overgangen fra vugge/babyseng til en større seng og er en vigtig del af ethvert barns udvikling. Hoppekids forstår dette trin og har skabt Junior senge i forskellige mål, der kombinerer sikkerhed med et legende design. Sengene er lavet af FSC certificeret fyrretræ, der kan modstå barnets leg og eventyr. De er i gulvhøjde og kan fås med og uden kant og sengehest.

Sengene kan vælges i den budgetvenlige ECO Comfort variant, eller i ECO Dream og ECO Luxury, som samtidig tilbyder modularitet, der kan forvandle juniorsengen til en anden type seng. Juniorsengen fra Hoppekids er dermed basen for den modulære funktion, der kan opgradere sengen til andre modeller, så den passer til hele barnets levetid.

Til juniorsengen kan købes fx udtræksseng og skuffer.

 

Halvhøje Senge - med og uden rutsjebane
Halvhøje senge fra Hoppekids er en genial løsning til børneværelser, hvor pladsen er en begrænsning. Disse senge kombinerer sovepladsen med muligheder for smarte opbevaringsløsninger med kommoder, kurve og kasser under sengen, hvilket gør dem ideelle til at skabe et velorganiseret og funktionelt miljø. Hoppekids giver desuden mulighed for at skabe hyggelige hulemiljøer under sengen med tilkøb af et forhæng i et af deres eventyrlige temaer.

Den halvhøje seng kan udstyres med en rutsjebane, og der er desuden mulighed for at danne den om til en anden type seng ved køb af nye moduler.

 

Mellemhøje og høje senge
Mellemhøje og høje senge fra Hoppekids tilføjer et ekstra lag af sjov og eventyr til børneværelset. Ved at løfte sengen en smule mere op fra gulvet skabes nemlig et magisk rum under sengen, som kan tilpasses barnets interesser. Området kan omdannes til alt fra en hemmelig hule til en kreativ arbejdsstation med en skrivebordsplade. Der kan desuden tilkøbes et loungemodul, som med ét forvandler sengen til et multifunktionelt møbel, der danner ramme for både søvn og afslapning. Indret desuden med store puder, hynder, kurve, tæpper og måske en lyskæde for at skabe en ekstra dimension af 'lounge' til de lidt større børn.


Køjesenge
Køjesenge er det praktiske og pladsoptimerende valg til søskende, der samsover på ét værelse og har legeværelse på et andet. Eller i hjem, hvor der grundet pladsmangel ikke er mulighed for at give et separat værelse til alle børn. Køjesenge er desuden geniale i et sommerhus - eller bare til overnattende venner, eller forældre, der skal skabe tryghed i forbindelse med putning.

Hoppekids' køjesenge er naturligvis designet med sikkerhed som topprioritet, så stiger og sikkerhedsrælinger sikrer en tryg og sikker sove- og legeoplevelse, mens den nederste køje kan omdannes til et hyggeligt opholdsområde i dagtimerne. Underkøjen kan desuden tjene som en hyggelig og hemmelig hule, hvis der hænges et tæppe eller forhæng for åbningen.Hussenge
Hussenge fra Hoppekids er mere end bare senge; de er små oaser af hygge. Disse senge er designet med en ramme som små huse. Der kan tilkøbes forhæng, der er specielt designet til netop disse hussenge, og som kan skabe en lille hyggelig hule. Men rammen kan også stå rå og enkel som den er, og fx smykkes med en pynteranke af kunstige blomster eller grønt - eller med en dekorativ lyskæde. Hoppekids' hussenge bringer i dén grad en ekstra dimension af leg og kreativitet ind i børneværelset, og hvis ECO Dream versionen vælges, kan den nemt via moduler omdannes til en anden type seng. Himmelsenge
Himmelsenge er den ultimative huleseng i Hoppekids' sortiment. Den indgyder en følelse af elegance og slotsværelse med sin ramme, der kan smykkes med et forhæng, der passer til børneværelsets tema. Sengen er prægtig og vil virkelig pynte på ethvert værelse - men kommer måske særligt til sin ret på børneværelser med højt til loftet og mange kvadratmeter.

Sengen er designet i ECO Dream serien og er modulær, så den over tid kan laves om til en anden type seng, ved hjælp af moduler. Heldigvis, kan man sige - for det er ikke sikkert, at en himmelseng er evig lykke gennem alle barnets år. Til gengæld vil den med garanti vække lykke som ridderborg eller prinsesseslot i en lang periode.Alt i alt repræsenterer Hoppekids' børnesenge ikke blot møbler, men genveje til en verden af leg, fantasi og udvikling. Uanset om det er en Juniorseng, Halvhøj seng, Køjeseng, Højseng, Halvhøj seng med rutsjebane, Husseng eller Himmelseng, er der lagt vægt på bæredygtighed, sikkerhed, funktionalitet og ikke mindst gennemtænkt og kreativt design.

Investeringen i en Hoppekids seng er derfor ikke blot en investering i et møbel; det er en investering i dit barns trivsel, udvikling og en sikring af møbler til en hel søskenderække. Børnesengene bliver ikke kun en del af børneværelsets indretning; de bliver centrum for leg, kreativitet og virkelig god søvn.

Giv dit barn det bedste udgangspunkt ved at vælge en Hoppekids børneseng og skab et rum, hvor drømme bliver til virkelighed.

/ Team Loukrudt


Populære Madpakkebrands