Om Loukrudt

Om Os - Loukrudt.JPG
Loukrudt er DIN webshop med favoritter til familiens mindste

Hos Loukrudt designer og sælger vi puslesæt under eget brand. Puslesættene bliver syet i Danmark og der er lagt tid, kærlighed og stolthed i processen. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten! Af samme årsag er de øvrige varer i Loukrudts webshop udvalgt med stor omhu. Vi tilstræber at udvælge produkter, som får vores egne hjerter til at slå et slag hurtigere. Kan vi fremkalde samme reaktion hos dig – så er en stor del af vores mission fuldført!

Og her er vi så! Jeg (Louise) er 43 år og den drivende fuldtidskraft bag Loukrudt. Jeg startede i 2016 med at have alle kasketter på. Med tiden har jeg dog lagt flere og flere hjerteopgaver i hænderne på andre kyndige medlemmer af Team Loukrudt.

Den flotte (store) fyr på billedet er min bedre halvdel, Claus. Han går også til et helt almindeligt arbejde, så han er med på frivillig basis! I Loukrudt er han primært Postmand, Pedel og Praktiker. Spørger du ham, så har han dog den anden (og lidt finere) titel: Servicechef!

Minimenneskerne hedder Aksel og Vera. De er fra hhv. maj 2015 og marts 2018. Børnene er Test-chefer og Topmodeller. Og, det er jo faktisk nok allermest til især førstefødtes ære, at idéen til Loukrudt overhovedet opstod! En del af familien er også Claus to søde piger, Milla og Lola, fra 2004 og 2006. De er begge på lønningslisten og er mega gode til at kridte skoene når der er ekstra sus i sejlene, som fx omkring jul. 

Team Loukrudt er dog ingenting uden verdens stærkeste hold.

Tanja er vores high-class lagermedarbejder. Tanja arbejder som fleksjobber og spreder lys over Loukrudt Land hver dag. Hun har styr på pluk og pak og sørger for at I altid får jeres pakker så hurtigt som overhovedet muligt. Hun har en strålende personlighed - og ved ikke om I kan mærke det, men alle pakker er sendt af sted med en slat super humor og en masse kærlighed.

Lene er vores allesammens lager-mor. Hun er fleksjobber og er hos os 4 gange om ugen. Det er ene og alene Lenes fortjeneste, at vi ikke drukner i pap, skrald, rod og varer. Hun er nemlig én af de der helt fantastiske ansatte, som svinger en tryllestav hver gang hun er her. Vi ved ikke helt hvordan, men hun får altid alting til at shine og spille. Lene er desuden i besiddelse af verdens bedste humør, så det er vores kæmpe privilegie at have hende i teamet.

Mette er vores dejlige energibombe. Hun er fleksjobber og arbejder hos os i et varierende timeantal. Faktisk blev hun i første omgang kun ansat som assistance henover julen 2020, men vi havde virkelig svært ved at lade hende gå, fordi hun er en rigtig stjerne. Så læg endelig en masse ordrer, så vi kan beholde søde Mette ombord - også på den lange bane.

Gry er hende med verdens skarpeste pen. I erkendelse af at jeg simpelthen ikke kan nå rundt om det hele, er Gry nemlig ansat til at oprette produkter på hjemmesiden samt skrive strålende tekster. Når pennen er spidset og Gry er til tasterne, kan jeg trygt kaste mig over andre opgaver. For Gry er indbegrebet af Loukrudt ånden i tekst og sjæl - og så har hun en fabelagtig humor, der bl.a. gør det til en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende.... når vi altså får arbejdet, for der er jo også meget at tale om undervejs! :o)

Christina er vores søde praktikant i Loukrudt Land. Hun er kommet ombord den 1. september 2021 og skal foreløbig være hos os i 13 uger. Hendes primære opgaver bliver at pakke de små fine kort med chokolade, vi lægger i pakkerne til jer. Ligeledes vil hun lukke pakker og være 'pap-minister'.

Udover det faste hold har vi en dream-team palette af freelancere/konsulenter tilknyttet. Mark plejer Loukrudts marketing med masser af gødning og grønne fingre. Marie har kyndigt styr på alle tallene og Lam er hende der med uendeligt omhu syr alle vores puslesæt.

Vi glæder os alle helt vildt til at lege med jer i Loukrudt land – og til at være med til at skabe de bedste rammer for jeres vigtigste minimennesker!

Kærlige hilsner fra Louise og Team Loukrudt

stjerner.jpg

 

Fotocredit: LJG Foto