Om Loukrudt

Loukrudt er DIN webshop med favoritter til familiens mindste

Her er jeg så! Jeg (Louise) er 44 år og jeg stiftede Loukrudt i foråret 2016. I 6 år vækstede jeg (sammen med mit super team) mit lille Loukrudt barn - indtil jeg i 2022 lagde virksomheden i hænderne på 'storebror' House of Mammashop. Her fulgte jeg med som ansat og er i dag fortsat den drivende fuldtidskraft bag Loukrudt, mens jeg har fået solid assistance fra gode mennesker til fx pluk&pak, kundeservice og SoMe. Så her kan du møde mine søde kollegaer Greta, Tina og Donara.

Når jeg ikke går til job, er jeg mor til Vera (2015) og Aksel (2018) og bonusmor til Milla (2004) og Lola (2006). Jeg er gift med Claus, der tidligere smykkede sig med titlen 'Servicechefen'. I Loukrudts unge år var han nemlig praktikeren med alle kasketterne i Loukrudt Land, når han ikke lige gik til sit eget job som gymnasielærer.

Jeg er en kæmpe nørd, når det kommer til hobbyer - og kan simpelthen ikke finde ud af andet end at gå all in, når hjertet banker for noget. Det var faktisk også sådan Loukrudt startede... 

På hjemmefronten er jeg virkelig passioneret havemenneske. Ikke med lugning og den slags kedeligheder - men med køkkenhave og skærehave. I sommerhalvåret er vi således næsten selvforsynende på alt grønt - og på giftfrie, smukke buketter, fra vores 1000m2 villahave. Særligt tomater og dahlia får mit hjerte til at banke, så her dyrker jeg hvert år mere end 30 forskellige sorter, af hver.

Desuden strikker jeg, bager med surdej og laver chokolader - og så spiller jeg golf (i sommerhalvåret). Da mine børn var lidt mindre, var jeg også mere end all in på slynger og vikler. Så hvis du er på udkig efter den helt rigtige vikle eller bæresele, har det selvfølgelig sin egen kategori her i Loukrudt Land, hvor du også kan læse meget mere om hvad du skal vælge for at møde dit og dit barns behov for babybæring.  

Herudover er Loukrudt nok allermest kendt for puslesæt af højeste kvalitet. Det var sådan Loukrudt startede - hjemme i stuen, foran symaskinen i 2016. Puslesættene er således designet, og bliver solgt, under eget brand. De bliver syet af vores kompetente hold af syersker, og der er lagt tid, kærlighed og stolthed i processen. Jeg går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten!

Alle øvrige varer i Loukrudts webshop er ligeledes udvalgt med stor omhu. Kun produkter jeg selv kan stå inden for, får adgang til hjemmesiden, og jeg tilstræber at udvælge produkter, som får mit hjerte til at slå et slag hurtigere. Kan jeg fremkalde samme reaktion hos dig – så er en stor del af missionen fuldført! 

Jeg glæder mig helt vildt til at få besøg af jer i Loukrudt Land – og til at være med til at skabe de bedste rammer for jeres vigtigste minimennesker!

Kærlige hilsner fra Louise og Team Loukrudt

stjerner.jpg

 

Fotocredit: LJG Foto