Trybike Black Friday

logo_2-in-1-01.jpg

Trybike Black Friday 2021 - Se alle tilbuddene her

Kig ind i Loukrudt Land på Black Friday og find alle de skønne tilbud på Trybike:
Gå til Black Friday Trybike HER >>
 
Trybike Black Friday 2021 – find jeres yndlingscykel og tag afsted på eventyr 

Nu har du muligheden for at få fat i en luksus løbecykel og så ovenikøbet på Black Friday tilbud. Du sparer et par knaster og får en fantastisk cykel til en lille stump, du holder af. En Trybike cykel har nemlig det hele; et smukt retroudseende, som appellerer til både store og små, og en funktionalitet ud over det sædvanlige. 

Cyklen er designet således, at den kan forandres fra en tre-hjulet cykel til en to-hjulet løbecykel. Det forlænger cyklens levetid betragteligt. Det vil faktisk sige, at dit barn kan benytte cyklen, fra det er cirka 15 måneder, og helt op til det bliver 6 år. Du behøver dermed ikke først at starte ud med en tre-hjulet cykel, for så hurtigt at skifte eller supplere med en ny løbecykel. Funktionerne er altså samlet i en og samme cykel - så kan man også prøve sig lidt frem med, hvornår mini er klar til at skifte fra tre til to hjul. 

Du finder også en masse lækkert udstyr til din minis nye løbecykel for eksempel en Trybike cykelhjelm også på Black Friday tilbud. Det er vigtigt at have sikkerheden  i orden helt fra starten, og hvorfor så ikke se megasmart ud samtidig. De fine hjelme findes nemlig i fine farver der selvfølgelig matcher cyklernes farvenuancer. De findes i størrelserne XS, som passer til en hovedstørrelse på 44-51 cm, størrelse S, som passer til en hovedstørrelse på 46-53 cm og en størrelse M, som passer til en hovedstørrelse på 52-58 cm. Hjelmen har justerbare hagestropper og et skruespænde i nakken, så det er enkelt at få den til at sidde korrekt for den største sikkerhed.

Du kan også udstyre den fine løbecykel med den skønneste cykelkurv i ægte kurveflet og med justerbare læderstropper til montering (psst: den passer altså også til alle andre børnecykler – så du må gerne købe den, selv hvis dit barn ikke kører Trybike). Cykelkurven er en skøn rekvisit i ethvert cykeleventyr. Minimennesker synes nemlig, at det er så skønt selv at kunne pakke og fragte sine sager, om det så er madpakken, yndlingsbamsen eller legetøjsbiler, der skal med på tur. Eller kurven kan anvendes til alle de spændende skatte man utvivlsomt falder over på en god cykeltur såsom småsten, kastanjer, gode pinde og fine blade – op i kurven med dem! 

Tag derfor på opdagelse i Loukrudt Land og find jeres Black Friday Trybike løbecykel! I vil ikke fortryde det, for udover de fordele, der allerede er blevet nævnt, er det ikke en hemmelighed at evnerne der tilegnes på en løbecykel, danner det bedste grundlag for øvelse balanceteknikken ved en pedalcykel. Barnet får tidligt en udsøgt forståelse for balance på to hjul og ikke mindst fornemmelsen for, hvordan vægtens skal fordeles i et sving mv. Glæd jer til mange timers cykelglæde og læring med en Trybike! 

Black Friday i Loukrudt Land – Gør den mørke tid lidt lysere med super gode tilbud!
Hvad er Black Friday; find de skønneste Black Friday baby ting og tilbehør på udsalg, som du længe har ønsket dig og så med gode rabatter og tilbud. Du får en hel Black Friday weekend i november, hvor du stille og roligt kan klikke dig rundt i alle de gode tilbud til småbørn fra mange kendte og elskede mærker til de vigtigste minimennesker. Se de gode tilbud på børneinteriør og find Black Friday inspiration og nye ideer, både til indretning af børneværelset, udstyr til madpakken eller legetøj, Black Friday bliver et hit hjemme hos dig! Hvis du tør, kan du tage dine Black Friday børn på skødet og tage på shoppetur i sofaen – eller du kan glæde dem med små overraskelser eller verdens bedste julegaver! Det er bare med at komme i gang med at finde gode sager til baby, mindre børn, og måske noget til dig selv!

Vi ses til Black Friday i Loukrudt Land!

God fornøjelse!