Social Ansvarlighed i Loukrudt Land

Social Ansvarlighed (CSR)

I Loukrudt ønsker vi i dén grad at tage et socialt ansvar. 

Individuelle Sponsorater
Vi får utroligt mange henvendelser med forespørgsler på individuelle sponsorater. Ærligt, så er det lige svært for mig hver gang jeg skal svare tilbage, at vi desværre må afslå. Så hvorfor afslå, tænker du måske?

Jeg afslår, fordi det ganske enkelt ikke er muligt at støtte alle de, der spørger om hjælp. Mit hjerte bliver påvirket af hver eneste skæbne, men hvis jeg skulle sidde og udvælge, ville jeg samtidig gøre mig selv til dommer over hvilke børn der mest fortjente min støtte. Og det vil jeg ikke... Af lige præcis den årsag målretter vi støttekronerne mod de to nedenstående organisationer. Det er organisationer, der begge arbejder for børns vilkår - med to forskellige afsæt.  

Sponsorat - Mødrehjælpen
Hvert år i løbet af 4. kvartal, får vi mere sus i sejlene i Loukrudt Land. Vi ved hvorfor. Der skal forberedes til den søde juletid. Der skal indkøbes kalendergavepakker, adventsgaver, julenisser og julegaver. Forventningens glæde kan næsten mærkes i hver en gave vi ved, havner under et heldigt barns juletræ. Men ikke alle børn er så heldige - og ikke alle oplever tiden som en 'sød' tid. Julen kan nemlig også være forbundet med sorg, skam og mavepine, når de økonomiske midler ikke slår til.  

Loukrudt støtter Mødrehjælpen med en årlig donation. Donationen falder i efteråret og er derfor primært øremærket til Mødrehjælpens Julehjælp. Mødrehjælpens Julehjælp gives i form af en økonomisk håndrækning, der bl.a. med til at dække julemad og julegaver. Familierne inviteres ligeledes til at deltage i lokale aktiviteter, og rådgivning vil blive stillet til rådighed for de, der ønsker det. 

Vi støtter Mødrehjælpens Julehjælp fordi alle børn fortjener at opleve julens magi. 

Sponsorat - SOS Børnebyerne

 

FN's 17 Verdensmål

De allervarmeste hilsner fra
Louise & Team Loukrudt