Fødselsdag hos Loukrudt

Loukrudt har foedselsdag.jpg

Loukrudt holder 5 års fødselsdag fra tirsdag den 30/3 til torsdag den 1/4 2021

----------

Kom direkte til en oversigt over alle rabatter LIGE HER.

Loukrudts allerførste fødselsdag
Den 1. april 2016 slog Loukrudt dørene op for første gang. Det var med en yderst simpel hjemmeside, hvor vi kun solgte vores håndsyede puslesæt. Hjemmesiden som den ser ud i dag kom først til i juni måned samme år. Der er løbet meget vand i åen siden 2016, men fødselsdagen - den fejrer vi med manér år efter år. 

Fine rabatter og godt humør
Hos Loukrudt finder du ofte gode tilbud på udgående varer. Det er dog meget sjældent at vi holder deciderede udsalg. Dagen(e) omkring 1. april hvert år er dog en undtagelse. For er der noget, der er værd at fejre - så er det da en fødselsdag. Så skriv datoen i kalenderen og kig forbi hvert år. Eller.... kig gerne forbi lidt oftere, men kig OGSÅ forbi til fødselsdag. Vi serverer altid virtuelle bobler og lufttapas på dagen. 

Hvad hvis jeg lige har købt en vare til fuld pris?
Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt - det har vi fuld forståelse for. Men som det er med alle udsalg, så er det først til mølle på de gode tilbud. Når du shopper inden vores fødselsdag har du derfor sikret dig et eksemplar af præcis den vare du ønskede. Du får den ligeledes leveret indenfor vores normale leveringsvilkår på 1-2 hverdage. Shopper du under et udsalg må længere leveringstider forventes, og det er ikke sikkert at du kan få præcis den vare du ønsker. Det er shopping på andre vilkår, og dermed også til andre priser.

Hvilke rabatter kan jeg forvente?
Vi fejrer vores fødselsdag med varierende rabatter på langt de fleste mærker. Rabatterne kan dog ikke kombineres med rabatkoder. 

TAK fordi du har lyst til at fejre vores fødselsdag med os.

Kærlige hilsner fra
Louise & Team Loukrudt

--------------------------------------
* Under udsalg gælder rabatten kun så længe lager haves. Rabatter kan ikke kombineres med rabatkoder. Vi tager forbehold for lagerfejl. Ønskes en vare ombyttet senere hen, gives ikke tilsvarende rabat på en anden eller lignende vare. Rabatter gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Vi kan ikke reservere varer. Det er ikke muligt at få oplyst lagerstatus pr. tlf. Vi henviser i stedet til hjemmesiden, hvor lagerstatus altid kan ses.