Loukrudt Puslesæt Black Friday

Loukrudt_cirkel_hoej_oploesning_v2.jpg

Black Friday Tilbud på Loukrudts Puslesæt i Loukrudt Land

Kig ind i Loukrudt Land på Black Friday og find alle de skønne tilbud på Loukrudts Puslesæt ved at klikke:
Gå til Black Friday Loukrudt Puslesæt HER >>

Loukrudt Puslesæt Black Friday 2021 – bring smuk orden i puslerodet
Nu har du chancen for at erhverve dig det smukkeste Loukrudt pulsesæt med en lille fordel – nemlig med et godt Black Friday tilbud. Så hvis du står overfor snart at skulle have en lille ny, og derfor skal indrette det helt perfekte puslested, eller du er ved at udføre en grundig oprydning af puslesagerne på puslebordet, eller hvis du lige står og mangler en fin og virkelig praktisk barselsgave - så kig ind på Loukrudts hylder med de smukke puslesæt. Her kan du være så heldig at finde det helt rigtige Black Friday puslesæt. De er stilfuldt sammensat i smukke farver og fine og enkle mønstre – og hvis du ikke finder et sæt, der LIGE passer ind i din smag og indretning, så benyt den smarte funktion, at du selv kan designe dit puslesæts udseende. Så er der ikke længere en undskyldning for ikke at få ryddet op og lagt i orden på ’arbejdspladsen’ aka puslebordet.

Puslesættene er designet og syet i Danmark og fremstilles i stof i topkvalitet. De er superfleksible i deres design og passer til mange forskellige behov, som man står med som småbørnsforældre. Puslesættenes designer, Louise Bjerregaard Henriksen, har med stor omhu og ikke mindst ’hands-on-erfaring’ gennemtænkt og designet størrelserne på de forskellige pusleposer, så de opfylder ethvert behov, både ved puslepladsen, men også på farten.

Én størrelse pose er så fleksibelt designet, at den kan favne flere funktioner. De store poser passer for eksempel til en pakke bleer, men kan både favne størrelse 1, 2, 3, 4, 5 og størrelse 6 bleer, da folden på posen kan varieres, så den passer til bleernes forskellige højde. Mellemposen passer fint til stofbleer, klippede skumklude, strømper eller cremer og de små poser passer til det der krimskrams, der altid ender dér hvor man ikke kan finde det – hvor er det nu neglesaksen ligger, eller hvem brugte sidst termometeret? Etuiet passer til de gængse pakker med vådservietter, men det passer også til skumklude og to styks bleer, så kan den pakkes som en smart lille puslepakke, som er nem at have med på tur uden at skulle slæbe på for meget. Men hvis du bruger dem på en anden måde, kommer vi ikke efter dig, vi glædes bare over at kunne bidrage til netop dit smukke og funktionelle overblik over ’babyværktøjet’. Vi byder dig hjerteligt velkommen til et brag af baby Black Friday, hvor vi håber du finder lige det du står og mangler til dit vigtigste minimenneske og samtidig kan spare lidt knaster, når nu vi står overfor den, potentielt, økonomisk tunge december. 

Black Friday i Loukrudt Land – Gør den mørke tid lidt lysere med super gode tilbud
Hvad er Black Friday; find de skønneste Black Friday baby ting og tilbehør på udsalg, som du længe har ønsket dig og så med gode rabatter og tilbud. Du får en hel Black Friday weekend i november, hvor du i ro og mag kan klikke dig rundt i alle de gode tilbud til småbørn fra mange kendte og elskede mærker til de vigtigste minimennesker. Se de gode tilbud på børneinteriør og find Black Friday inspiration og nye ideer; både til indretning af børneværelset, udstyr til madpakken eller legetøj, Black Friday bliver et hit hjemme hos dig! Hvis du tør, kan du tage dine Black Friday børn på skødet og tage på shoppetur i sofaen – eller du kan glæde dem med små overraskelser i hverdagen, kalendergaver eller verdens bedste julegaver! Det er bare med at komme i gang med at finde gode sager til baby, mindre børn, og måske noget til dig selv!

Vi ses til Black Friday i Loukrudt Land!

God fornøjelse!