Everleigh and Me Black Friday

Everleigh and Me - logo.jpg
 

Black Friday Tilbud på Everleigh & Me i Loukrudt Land

Kig ind i Loukrudt Land på Black Friday og find alle de skønne tilbud på Everleigh & Me ved at klikke:
Gå til Black Friday Everleigh & Me HER >>
 
Everleigh and me Black Friday 2021 – Uundværlige Underlag på tilbud
Det kommer ikke bag på nogen, at de mindste minimennesker ofte spilder og taber madrester på gulvet – særligt når de selv får lov til at sidde og undersøge maden. Med de praktiske stoleunderlag fra Everleigh and Me kan du beskytte gulvet mod madrester og hvad der ellers følger med, når barnet sidder ved bordet.

Stoleunderlagene skåner dit gulv, men på en pæn og elegant måde! Og nu kan du få de fine underlag til børn på tilbud til Black Friday. Så kan du både spare et par håndører, men også spare en masse tid på rengøring efter hvert måltid med din lille. Så kan I bruge tiden på at hygge og lege i stedet for. De skridsikre måtter findes i flere forskellige afdæmpede farver og elegante mønstre, som passer flot ind i enhver spisestue. Så er du på udkig efter et fleksibelt og flot skridsikkert underlag, så udnyt at der til Black Friday er en fin rabat på Eveleigh and me produkterne. Underlagene kan nemlig også rulles sammen og tages med på farten, eller de kan bruges som tegne/maleunderlag til de store kunstværker, så tager gulvet ikke tager skade under de kreative aktiviteter.

Stoleunderlagene måler 105 cm. i diameter og er fremstillet i 100 % blødt og fleksibelt vinyl og med en vandbaseret UV-blæk. Materialet er fri for BPA, ftalater og formaldehyd.

Nu er det jo ikke kun på gulvet, der ender madgris, når mini virkelig slår sig løs med frokosten, også bordet skulle man tro var et lærred til madkunst. Med de fine og matchende, halvmåneformede dækkeservietter i silikone, bliver den efterfølgende rengøring også en leg. Dækkeservietterne matcher stoleunderlagene i farverne, og de passer perfekt til både de runde og de firkantede spiseborde. De er fremstillet af ren silikone og tåler derfor både varme og kulde. Og da silikonen naturligvis er af den fødevaregodkendte slags, kan dit lille barn også spise direkte fra underlaget. Det er fx praktisk når madfesten skal lige til at begynde, og tallerkener mere er noget I kender i flyvende form. Så find den nuance der lige passer til jeres hjem og slå til på det gode Black Friday tilbud på Everleigh and me.

Det kan være du har en god ven, der også er udfordret på oprydningen efter et godt måltid, så er de fine underlag en oplagt og praktisk gaveide.

Black Friday i Loukrudt Land – Gå vinteren i møde med super gode tilbud
Hvad er Black Friday; find de skønneste Black Friday baby ting og tilbehør på udsalg, som du længe har ønsket dig til gode priser. Du får en hel Black Friday weekend i november, hvor du stille og roligt kan gå på opdagelse i alle de gode tilbud til småbørn fra mange kendte og elskede brands til de vigtigste minimennesker. Klik dig rundt i de gode tilbud og find Black Friday inspiration og nye ideer, både til indretning af børneværelset, udstyr til madpakken eller legetøj, Black Friday bliver et hit hjemme hos dig!

Hvis du tør kan du tage dine Black Friday børn på skødet og tage på shoppetur i sofaen – eller du kan glæde dem med små overraskelser eller verdens bedste julegaver! Det er bare med at komme i gang med at finde gode sager til baby, mindre børn, og måske noget til dig selv!

God fornøjelse!