ASI Black Friday

 

ASI logo_1.jpg

Black Friday Tilbud på ASI i Loukrudt Land

Kig ind i Loukrudt Land på Black Friday og find alle de skønne tilbud på Asi Dukker ved at klikke nedenunder:
Gå til Black Friday ASI dukker HER >>

ASI dukker Black Friday 2021 – Dukker og Dukketøj til gode priser
Nu har du chancen for at berige dit vigtigste minimenneske med en dukkebaby, der er ud over det sædvanlige! Vi kører nemlig rabat på ASI dukker i vores Black Friday weekend. Det spanske mærke ASI laver de smukkeste naturtro babydukker, med en detaljegrad, der går lige i din minis hjerte og vækker barnets naturlige omsorgsgen.

Dukkerne finder du i forskellige størrelser og i begge køn. De har fået navne fra start, som kan guide dig rundt i størrelserne. Du kan for eksempel finde mindre dukker som måler 30 eller 36 cm – de er rigtig gode til det lille barn, der bedre kan håndtere og pleje en lidt mindre dukke. Derudover kan du finde dukker på 43 eller 46 cm, som jo nærmer sig størrelsen på en helt ægte lillebror eller lillesøster, som de lidt større børn vil sætte pris på. For hvem har ikke på et tidspunkt ønsket sig en ’rigtig baby’ – og det bedste er, at de faktisk for det meste opfører sig eksemplarisk og ikke mindst sover de igennem om natten!

Vi har tydelig gjort de forskellige størrelser med størrelsesangivelse med en parentes efter dukkenavnet, som for eksempel Leonora dukke (46 cm) eller Koke dukke (36 cm) samt en beskrivelse af det tøj der følger med dukken. Du kan selvfølgelig tilkøbe de skønneste små sæt tøj til de forskellige dukker. På en solskinsdag kan Leonora få en yndig luftig kjole på og på den måde lærer dit barn empati og en fornemmelse af omverdenen igennem omsorgen for dukkebarnet. Hos Loukrudt finder du også en masse andet udstyr til dukkebabyen så som garderobeskabe, dukkevogne og en højstol, fra fx By Astrup eller MaMaMeMo – tag et kig, måske finder du også her gode tilbud til Black Friday.

Så tøv ikke med at forkæle dit minimenneske med ASI dukker på tilbud til Black Friday i Loukrudt Land – du vil ikke fortryde det. Her kan du for eksempel finde tilbud på Leonora eller tag et kig på de andre fine dukker, så du finder det helt rigtige match til dit barn. Måske haster det med at få en ’baby’ i huset, eller også kan du være på forkant, og vælge en dukke som julegave til dit barn. Vi glæder os til at sende jer jeres nye lille beboer.

Black Friday i Loukrudt Land – Gå vinteren i møde med super gode tilbud
Hvad er Black Friday; find de skønneste Black Friday baby ting og tilbehør på udsalg, som du længe har ønsket dig til gode priser. Du får en hel Black Friday weekend i november, hvor du stille og roligt kan gå på opdagelse i alle de gode tilbud til småbørn fra mange kendte og elskede brands til de vigtigste minimennesker. Klik dig rundt i de gode tilbud og find Black Friday inspiration og nye ideer, både til indretning af børneværelset, udstyr til madpakken eller legetøj, Black Friday bliver et hit hjemme hos dig!

Hvis du tør kan du tage dine Black Friday børn på skødet og tage på shoppetur i sofaen – eller du kan glæde dem med små overraskelser eller verdens bedste julegaver! Det er bare med at komme i gang med at finde gode sager til baby, mindre børn, og måske noget til dig selv!

God fornøjelse!