Interiør og accessories til de vigtigste minimennesker
DIN KURV
vare(r) i kurv
DKK

star.svg 30 DAGES RETUR   star.svg LEVERING 1-3 HVERDAGE   star.svg FRI FRAGT FRA 499 KR.  star.svg GRATIS BØRNEPENGEKREDIT   star.svg FRAGT FRA KUN 29 KR.

Om Os - Loukrudt.JPG

Hos Loukrudt designer og sælger vi puslesæt under eget brand. Puslesættene bliver syet i Danmark og der er lagt tid, kærlighed og stolthed i processen. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten! Af samme årsag er de øvrige varer i Loukrudts webshop udvalgt med stor omhu. Vi tilstræber at udvælge produkter, som får vores egne hjerter til at slå et slag hurtigere. Kan vi fremkalde samme reaktion hos dig – så er en stor del af vores mission fuldført!

Og her er vi så! Jeg (Louise) er 42 år og den drivende fuldtidskraft bag Loukrudt. Jeg startede i 2016 med at have alle kasketter på. Med tiden har jeg dog lagt flere og flere hjerteopgaver i hænderne på andre kyndige medlemmer af Team Loukrudt.

Den flotte (store) fyr på billedet er min bedre halvdel, Claus. Han går også til et helt almindeligt arbejde, så han er med på frivillig basis! I Loukrudt er han primært Postmand, Pedel og Praktiker. Spørger du ham, så har han dog den anden (og lidt finere) titel: Servicechef!

Minimenneskerne hedder Aksel og Vera. De er fra hhv. maj 2015 og marts 2018. Børnene er Test-chefer og Topmodeller. Og, det er jo faktisk nok allermest til især førstefødtes ære, at idéen til Loukrudt overhovedet opstod! En del af familien er også Claus to søde piger, Milla og Lola, fra 2004 og 2006. De er begge på lønningslisten og er mega gode til at kridte skoene når der er ekstra sus i sejlene, som fx omkring jul. 

Team Loukrudt er dog ingenting uden verdens stærkeste hold.

Vi har Anna og Johanne, der er vores vanvittigt søde og dygtige ungarbejdere. De er lagertornadoer og arbejder primært i weekenden og sørger for at resten af teamet kan følge med hver gang en ny uge starter. Anna og Johanne er tvillinger og har været hos os i 3 år. Faktisk er de vist ikke rigtig 'ungarbejdere' mere, for de bliver snart 20 år, og skal videre ud i verden. Men den del er undertegnede ikke helt klar til at rumme endnu, for nøj de bliver savnet. 

Tanja er vores high-class lagermedarbejder. Tanja arbejder som fleksjobber og spreder lys over Loukrudt Land hver dag. Hun har styr på pluk og pak og sørger for at I altid får jeres pakker så hurtigt som overhovedet muligt. Hun har en strålende personlighed - og ved ikke om I kan mærke det, men alle pakker er sendt af sted med en slat super humor og en masse kærlighed.

Lene er vores allesammens lager-mor. Hun er fleksjobber og er hos os 4 gange om ugen. Det er ene og alene Lenes fortjeneste, at vi ikke drukner i pap, skrald, rod og varer. Hun er nemlig én af de der helt fantastiske ansatte, som svinger en tryllestav hver gang hun er her. Vi ved ikke helt hvordan, men hun får altid alting til at shine og spille. Lene er desuden i besiddelse af verdens bedste humør, så det er vores kæmpe privilegie at have hende i teamet.

Gry er hende med verdens skarpeste pen. I erkendelse af at jeg simpelthen ikke kan nå rundt om det hele, er Gry nemlig ansat til at oprette produkter på hjemmesiden. Når pennen er spidset og Gry er til tasterne, kan jeg trygt kaste mig over andre opgaver. For Gry er indbegrebet af Loukrudt ånden i tekst og sjæl - og så har hun en fabelagtig humor, der bl.a. gør det til en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende. 

Udover det faste hold har vi en dream-team palette af freelancere/konsulenter tilknyttet. Andreas, Tascha og Kasper plejer Loukrudts marketing med masser af gødning og grønne fingre. Marie har kyndigt styr på alle tallene og Lam er hende der med uendeligt omhu syr alle vores puslesæt.

Vi glæder os alle helt vildt til at lege med jer i Loukrudt land – og til at være med til at skabe de bedste rammer for jeres vigtigste minimennesker!

Kærlige hilsner fra Louise og Team Loukrudt

stjerner.png

Fotocredit: LJG Foto

Loukrudt ApS

Lind Hansens Vej 13i
5000 Odense C
Tlf. 6131 7000
Mail: info@loukrudt.dk
CVR: 41330899
betalingsKort.png mobilepay.png ViaBill.png
Følg os på Instagram