√ 30 DAGES RETURRET    √ FRI FRAGT FRA 499 KR.    √ LEVERING 1-3 HVERDAGE    √ BETAL MED LØN ELLER BØRNEPENGE   √ FRAGT FRA KUN 29 KR.

SPROG
DIN KURV
DKK
Interiør og accessories til de vigtigste minimennesker

IMG_0415.JPG

Her er vi! Jeg (Louise) er 41 år og den drivende fuldtidskraft bag Loukrudt. Jeg er den I får fat på, hvis I sender en mail eller giver et kald, og glæder mig hver dag over at få lov til at udfolde mig i egne rammer.

Den flotte fyr til højre er min bedre halvdel, Claus. Han går også til et helt almindeligt arbejde, så han er med på frivillig basis! I Loukrudt er han primært Postmand, Pedel og Praktiker. Spørger du ham, så har han dog den anden (og lidt finere) titel: Servicechef!

Lillestumpen i midten hedder Vera. Hun er fra maj 2015. Hun er Test-chef og Topmodel. Og, det er jo faktisk nok allermest til hendes ære, at idéen til Loukrudt overhovedet opstod! En del af familien er også Claus to søde piger, Milla og Lola, fra 2004 og 2006. De er med på modelholdet, men bidrager også med opbakning, gode idéer og masser af humør. I marts 2018 udvidede vi desuden Team Loukrudt med lidt mere testestoron. Der kom vores lillebror Aksel nemlig til verden. Hans fornemmeste opgave er i øjeblikket at hive ting ned fra hylderne. Vi skylder et opdateret billede med ham på!

Hos Loukrudt designer og sælger vi produkter under eget brand. De produkter, der er håndlavet, er der lagt tid, kærlighed og stolthed i. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten! Af samme årsag er de øvrige varer i Loukrudts webshop udvalgt med stor omhu. Vi tilstræber at udvælge produkter, som får vores egne hjerter til at slå et slag hurtigere. Kan vi fremkalde samme reaktion hos dig – så er en stor del af vores mission fuldført!

Vi glæder os helt vildt til at lege med jer i Loukrudt land – og til at være med til at skabe de bedste rammer for jeres vigtigste minimennesker!

Kærlige hilsner fra Team Loukrudt

stjerner.png

Loukrudt ApS

Lind Hansens Vej 13i
5000 Odense C
Tlf. 6131 7000
Mail: loukrudt@loukrudt.dk
CVR: 41330899
betalingsKort.png mobilepay.png ViaBill.png
Følg os på Instagram