Interiør og accessories til de vigtigste minimennesker
DIN KURV
vare(r) i kurv
DKK

star.svg KØB NU - RETUR TIL 14/1-22   star.svg LEVERING 1-2 HVERDAGE   star.svg FRI FRAGT FRA 499 KR.  star.svg GRATIS KREDIT   star.svg FRAGT FRA KUN 29 KR.

Tvillingerabat hos Loukrudt_1.JPG

15% Tvillingerabat hos Loukrudt

Det er dyrt at have børn. Og endnu dyrere at have tvillinger, fordi udgifterne ofte klumper sig sammen. Derfor vil vi hos Loukrudt gerne give en håndsrækning med på vejen. Vi tilbyder 15% i tvillingerabat til dig, der har tvillinger.  

Produkter der ydes tvillingerabat på

Vi tilbyder tvillingerabat ved køb af minimum to ens produkter. Fx to sæt sengetøj, to bamser, to løbecykler, to dukker eller lignende. Kan produktet vælges i flere forskellige farver eller varianter, er det selvfølgelig okay at du vælger det. Er der produkter, hvor du kun behøver ét eksemplar (fx en puslepude eller et puslesæt), må disse gerne tilkøbes i en ordre, hvor der i forvejen er 2 ens af en anden vare. Koden gælder ikke i forvejen nedsatte varer. 

Sådan opnår du tvillingerabat

Tvillingerabatten udløses med en rabatkode. For at vi kan uddele koden, har vi behov for at se dokumentation på at du har tvillinger. Fremsend derfor et billede af dine tvillinger, eller af deres sygesikringskort på mail info@loukrudt.dk. Indenfor 24 timer herefter (ferier og weekender undtaget), vil vi fremsende koden. Handler du flere gange, kan den samme kode benyttes. Du er dog stadig nødt til at sende dokumentation for hver gang du handler, da vi ikke har mulighed for at lede efter dokumentation i gamle mails. 

Double Trouble - Double Joy - men ikke dobbelt op på udgifterne.

Vi ses i Loukrudt Land.

Kh. Louise og Team Loukrudt. 


OBS - Koden er strengt personlig og vi forbeholder os altid retten til at afvise en ordre, såfremt der er mistanke om misbrug.

Koden gælder ikke pseudo-tvillinger.

Loukrudt ApS

Lind Hansens Vej 13i
5000 Odense C
Tlf. 6131 7000
Mail: info@loukrudt.dk
CVR: 41330899
betalingsKort.png mobilepay.png ViaBill.png
Følg os på Instagram