Interiør og accessories til de vigtigste minimennesker
DIN KURV
vare(r) i kurv
DKK

star.svg KØB NU - RETUR TIL 14/1-22   star.svg LEVERING 1-2 HVERDAGE   star.svg FRI FRAGT FRA 499 KR.  star.svg GRATIS KREDIT   star.svg FRAGT FRA KUN 29 KR.

Persondatapolitik hos Loukrudt

Hjemmesidens oplysninger

Loukrudt
Lind Hansens Vej 13i
5000 Odense C

CVR: 41330899

Mail: loukrudt@loukrudt.dk
Tlf.: 61317000

Hos Loukrudt indhenter vi persondata i de tilfælde, hvor det er relevant for os og for din aktivitet hos Loukrudt. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for det formål, hvormed de blev indsamlet.

Vi indsamler følgende oplysninger

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt hos Loukrudt, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores service. Vi bruger cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.
Vi indhenter oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Loukrudt indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside (cookies)
- Gennemfører et køb af vores produkter
- Opretter en konto
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Anmelder vores hjemmeside
- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.loukrudt.dk er Loukrudt, Lind Hansens Vej 13i, 5000 Odense C, CVR nr. 37558753.


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse pr. mail og SMS.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 

Ved gennemførsel af betalinger, eller på juridisk anmodning, vil nogle af dine data blive videregivet til ePay, NETS og ViaBill, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du udvælges til at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.


Vi har vores hjemmeside hos CoMaSys ApS og betalingssystem gennem ePay, NETS og ViaBill, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i CoMaSys ApSs datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
- At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
- At få slettet persondata.


Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse loukrudt@loukrudt.dk.

Med venlig hilsen

Loukrudt v. Louise Bjerregaard Thygesen

Loukrudt ApS

Lind Hansens Vej 13i
5000 Odense C
Tlf. 6131 7000
Mail: info@loukrudt.dk
CVR: 41330899
betalingsKort.png mobilepay.png ViaBill.png
Følg os på Instagram