Interiør og accessories til de vigtigste minimennesker
DIN KURV
vare(r) i kurv
DKK

* RETUR TIL 15/1-21   * LEVERING 1-3 HVERDAGE   * FRI FRAGT FRA 499 KR.   * GRATIS BØRNEPENGEKREDIT   * FRAGT FRA KUN 29 KR.

stjerner.pngKundeservice

Hos Loukrudt har vi en overordnet tro på, at glade kunder er vejen til vores succes!

Derfor er det vigtigere end noget andet, at du er tilfreds med din oplevelse hos Loukrudt. Vi er kun mennesker, så vi kan selvfølgelig lave fejl. Men vi tilstræber at levere højeste kvalitet af både produkter og service. Du skal føle dig hjemme og i gode hænder, når du handler hos Loukrudt.

Vi elsker når det bliver personligt, så kontakt os altid gerne, når du har noget på hjerte - uanset om det er for bare at sige hej, eller fordi du har en konkret sag du gerne vil tale med os om.

Åbningstider

Vi er ikke noget multinationationalt foretagende - endnu! Derfor har vi heller ikke et helt team af kundeservicemedarbejdere, der sidder klar på telefonen 24/7, desværre. Men ring alligevel, for vi vil altid gerne hjælpe. En sjælden gang imellem kan du være heldig at få Servicechefen i røret. Ellers er det som oftest Louise, der tager telefonen når du ringer. Vi arbejder med mange kasketter, og jonglerer firma, familie og en lille smule flekstid på bedst mulige måde. Så tager vi ikke telefonen, når du ringer på hverdage - så læg en besked eller send en SMS. Fra mandag til fredag tilstræber vi altid vende retur til dig indenfor 24 timer. I weekenden holder vi weekend - men du er stadig velkommen til at SMS'e. Så svarer vi bare mandag. Eller send os en e-mail. Dem læser vi løbende.

Tlf. nr. til opkald og SMS: 61317000.

E-mail: info@loukrudt.dk

Kærlig hilsen

Team Loukrudt

Loukrudt ApS

Lind Hansens Vej 13i
5000 Odense C
Tlf. 6131 7000
Mail: info@loukrudt.dk
CVR: 41330899
betalingsKort.png mobilepay.png ViaBill.png
Følg os på Instagram