Interiør og accessories til de vigtigste minimennesker
DIN KURV
vare(r) i kurv
DKK

star.svg KØB NU - RETUR TIL 14/1-22   star.svg LEVERING 1-2 HVERDAGE   star.svg FRI FRAGT FRA 499 KR.  star.svg GRATIS KREDIT   star.svg FRAGT FRA KUN 29 KR.

Kundeservice

Hos Loukrudt har vi en overordnet tro på, at glade kunder er vejen til vores succes! Derfor er det vigtigere end noget andet, at du er tilfreds med din oplevelse hos Loukrudt. Vi er kun mennesker, så vi kan selvfølgelig lave fejl. Du kan dog være helt tryg i, at vi altid retter op på de fejl vi evt. begår. Du skal føle dig hjemme og i gode hænder, når du handler hos Loukrudt. 

Herudover elsker vi når det bliver personligt, så kontakt os altid gerne, når du har noget på hjerte - uanset om det er for bare at sige hej, eller fordi du har en konkret sag du gerne vil tale med os om.

Åbningstider

Vi er ikke noget multinationationalt foretagende - endnu! Derfor har vi heller ikke et helt team af kundeservicemedarbejdere, der sidder klar på telefonen 24/7, desværre. Men ring alligevel, for vi vil altid gerne hjælpe. En sjælden gang imellem kan du være heldig at få Servicechefen i røret. Ellers er det som oftest Louise, der tager telefonen når du ringer. Vi arbejder med mange kasketter, og jonglerer firma, familie og en lille smule flekstid på bedst mulige måde. Så tager vi ikke telefonen, når du ringer på hverdage - så læg en besked eller send en SMS. Fra mandag til fredag tilstræber vi altid vende retur til dig indenfor 24 timer. I weekenden holder vi weekend med vores børn - men du er stadig velkommen til at SMS'e eller sende en e-mail. Så svarer vi dig altid om mandagen.  

Tlf. nr. til opkald og SMS: 61317000.

E-mail: info@loukrudt.dk

Kærlig hilsen

Team Loukrudt

stjerner.png

Loukrudt ApS

Lind Hansens Vej 13i
5000 Odense C
Tlf. 6131 7000
Mail: info@loukrudt.dk
CVR: 41330899
betalingsKort.png mobilepay.png ViaBill.png
Følg os på Instagram