√ 30 DAGES RETURRET    √ FRI FRAGT FRA 499 KR.    √ LEVERING 1-3 HVERDAGE

 √ GRATIS GAVEINDPAKNING    √ BETAL MED LØN ELLER BØRNEPENGE

SPROG
DIN KURV
DKK
Interiør og accessories til de vigtigste minimennesker

Jul i Loukrudt Land image.jpeg 

Onsdag den 30. oktober til fredag den 20. december.

Så er det ved at være den tid på året. Julen står for døren og der skal hygges, bages, pyntes og shoppes. Mange har dejlige traditioner hvor der købes julegaver på fælles familieture. Men der er også mange, der egentlig ikke synes at det er specielt hyggeligt at skulle ud og mase sig igennem proppede butikker og stå i lange køer. Så hvorfor ikke gøre noget andet?

Lav en stor kop kaffe, sæt dig godt til rette og køb dine gaver hos Loukrudt - lige når det passer dig

Julegave shopping må nemlig gerne være både effektivt og hyggeligt. Hos Loukrudt er det vores fornemste opgave at hjælpe dig til en god oplevelse - og vores butik har altid åbent.   

Gratis gaveindpakning

Vi pakker gaverne ind kvit og frit, hvis du ønsker det (normalpris 5 kr. pr. pakke). I spidsbelastede perioder vil ordrer uden gaveindpakning blive sendt først af sted. 

Levering i december

GLS leverer pakker hver mandag-lørdag i hele december måned med 99% af alle pakker leveret dag til dag. Vi tilstræber at afsende pakker samme dag, eller senest dagen efter bestilling i hele december måned.

Sidste frist for bestilling før jul

Vi anbefaler at lægge bestilling senest torsdag den 19. december kl. 10.00. GLS leverer dog pakker både lørdag den 21. december og mandag den 23. december og der er 99% træfsikkerhed på dag til dag levering. Vi afsender derfor også pakker fredag den 20. december, men pakker bestilt efter torsdag 19/12 kl. 10.00 bestilles på eget ansvar ift. levering. 

Vi ombytter dine gaver med et smil frem til 20. januar 2020

Vi har fuld forståelse for, at en gave ikke altid rammer 100% plet. Så skulle det ske, at en gave efterfølgende skal byttes - så skal det være nemt og overskueligt. For hvem gider pløje sig gennem endeløse rækker af skrivelser for at finde ud noget så simpelt som at bytte en gave? Vi håber at du synes så godt om vores udvalg, at du blot ombytter til noget andet. Men vil du hellere have pengene retur, så får du selvfølgelig det. 

Sådan ombytter eller returnerer du en vare:

Se hvordan lige HER

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller SMS til os på 61317000 eller skrive en mail til os på loukrudt@loukrudt.dk. Det er mere end vigtigt for os, at du har en god oplevelse, når du viser os den tillid at handle hos os.

Se også vores generelle Handelsbetingelser for mere uddybende detaljer omkring reklamation, returnering og ombytning af pakker.

GLÆDELIG JUL FRA ALLE OS TIL ALLE JER 

Jul i Loukrudt Land_2.jpg

Loukrudt

Lind Hansens Vej 13i
5000 Odense C
Tlf. 6131 7000
Mail: loukrudt@loukrudt.dk
CVR: 37558753
betalingsKort.png mobilepay.png ViaBill.png
Følg os på Instagram