√ 30 DAGES RETURRET     √ FRI FRAGT FRA 499 KR.     √ LEVERING 1-3 HVERDAGE

SPROG
DIN KURV
DKK
Interiør og accessories til de vigtigste minimennesker

BETAL MED BØRNEPENGE ELLER LØN

Hos Loukrudt har vi fuld forståelse for, at udgifterne ofte klumper sig lidt sammen i børnefamilier. Derfor kan det være rigtig rart at skubbe betalingen af din ordre, selvom du får tilsendt dine varer med det samme. Vi tilbyder at du kan betale med næstkommende børnepenge, eller med næstkommende løn.

Hvad koster det?

At betale med kredit hos Loukrudt koster:
- 0% i rente
- 0 kr. i gebyr

Du kan altså shoppe på præcis samme vilkår, som du ellers ville have gjort (levering 1-3 hverdage) – men pengene hæves først senere.

Du kan kun opnå betalingskredit hvis du betaler med Dankort eller Visa Dankort

Betaler du med VISA Elektron, MasterCard eller et andet kreditkort vil beløbet blive reserveret på dit kort med det samme, og du kan dermed ikke bruge pengene. Vær derfor opmærksom på, at hvis du vælger at betale med børnepenge eller løn, og betaler med kreditkort, vil vi hæve pengene når vi afsender din ordre. OBS - dette gælder også hvis du betaler med MobilePay, der er koblet op på et kreditkort, fx VISA Elektron eller MasterCard. Vi vil ikke varsle forud for hævningen. Hvis købet fortrydes inden ordren afsendes, kan vi slette reservationen på dit kort. Afhængig af betingelserne i dit pengeinstitut kan der dog gå op til 30 dage før reservationen forsvinder.

Trækning – børnepenge
Ordrer lagt fra 20. januar hæves den 20. april.
Ordrer lagt fra 20. april hæves den 20. juli.
Ordrer lagt fra 20. juli hæves den 20. oktober.
Ordrer lagt fra 20. oktober hæves den 20. januar.

Såfremt den 20. i måneden falder i en weekend eller på en helligdag, hæves kreditbeløbet på sidste bankdag inden den 20., som er den dag børnepengene udbetales.

Trækning – løn
Ordrer lagt fra den 1. i måneden bliver hævet på den sidste bankdag i samme måned.

Hvordan gør jeg?

Vælg enten 'Betal med næste løn' eller 'Betal med børnepenge' som betalingsmetode ved tjek ud. Gennemfør herefter ordren som normalt. HUSK at betale med Dankort eller Visa Dankort. 

Betingelser for løn - og børnepengekredit

Din fortrydelses – og returret gælder fra den dag du modtager varen.

Din pris er den pris din ordre har kostet på datoen for køb. Hvis en vare sættes ned i kreditperioden, gives der derfor ikke rabat på ordren senere hen.

Der kan max købes for samlet 3000 kr. på kredit. Beløbet på de 3000 kr. må gerne være fordelt over flere forskellige ordrer.

Hvis beløbet ikke kan hæves når tid er, vil vi kontakte dig for at høre hvad årsagen kan være. Hvis vi herefter ikke har mulighed for at hæve pengene, vil vi gøre dig opmærksom på, at sagen sendes til inkasso.

God shopping :)

Loukrudt

Lind Hansens Vej 13i
5000 Odense C
Tlf. 6131 7000
Mail: loukrudt@loukrudt.dk
CVR: 37558753
betalingsKort.png mobilepay.png ViaBill.png
Følg os på Instagram